LifeStyle

Berrydel LifeStyle Guesthouse: the place for an active outdoor holiday in South Africa

LifeStyle

Het Berrydel LifeStyle Guesthouse ligt op een unieke locatie omringt door prachtige natuur. Hier kunt u volledig ontspannen en genieten. Op heldere dagen heeft u een fantastisch uitzicht. Zittend op het terras aan de voorzijde ziet u aan de horizon de oceaan en u bent omringd door de bergen van het Helderberg natuurreservaat en de HottenTotten mountain range. Het is een unieke combinatie die vele mooie luchten en zonsondergangen oplevert.

De omgeving van het Berrydel LifeStyle Guesthouse biedt prachtige natuur en is uitermate geschikt voor outdoor activiteiten. U kunt golfen op de mooiste banen van Zuid-Afrika waaronder Erinvale Golfestate. Direct achter het guesthouse zijn er mooie wandeltracks uitgezet in het Helderberg natuurreservaat. Bent u mountainbiker dan kunt u zich compleet uitleven op de vele MTB tracks in de directe omgeving van Berrydel.

Met het Berrydel LifeStyle concept hebben wij voor u een thuisbasis gecreëerd voor een actieve vakantie. Een plek waar u rondom een kampvuur kunt zitten, een pizzaoven en braai waar u gebruik van kunt maken en een honesty bar waar u ook ’s-avonds gezellig kunt zitten.

Heeft u vragen of wilt u reserveren mail ons dan direct: booking@berrydel.com

 

Wakker worden in Somerset West

En geniet van het uitzicht over de oceaan

Slaapkamer